Egyszer hopp, máskor Klopp

Liverpool? Statisztikák!

2018. augusztus 30. - nasty a pucér elnök

1-0. Egy olyan csapat ellen, akik tavaly félgőzzel rámoltak nekünk ötöt, majd a Bajnokok Ligájára tartalékolva négyet. A fejlődés szemmel látható, a tovább mögött pedig akkorát matekozunk, hogy az elolvasása végén az ELTE páros lábbal fogja rátok rúgni az ajtót!

Tovább

Vadász, vadász...

Sallark elemez!

A helyzet az, hogy komolyan megfordult a fejemben, hogy csak ctrl+c-ctrl+v-zem az előző posztot, mert elképesztő volt a hasonlóság a két meccs közt, de azok a különbségek biztosították a Brighton ezúttal sokkal simább győzelmét. Lássuk is mik voltak azok!

Tovább

A brightoni gödör

Az elkárhozott zsenik

Egyszerűen olyan kilátástalan, amit a sirályok az erősen tartalékos Watford ellenében előadtak, hogy még a szurkolói cérna elszakadását is megértjük. Habár elfogadni nem tudjuk. Vajon mitől nem működik ez a csapat, amikor annyi labdazsonglőr és zseni van a keretben, hogy az AMEX…

Tovább

Így tedd a kereted teljesen PL kompatibilissé,

avagy az előző két nyári átigazolási ablak margójára

Rövid összegző a keretet érintő változásokról, valamint egy kis jövőbe tekintés, hogy miért nem esünk áldozatául annak a bizonyos second season syndrome-nak. Epikus, mindenre kitérő Trollséne rege a tovább mögött!

Tovább

SEAGULLS FANTASY

Fantasy Premier Leauge Nyereményjáték

Indul a szezon, lehet fantáziálni! CSATLAKOZZ A SEAGULLS FANTASY LIGÁBA, ÉS NYERJ EGYEDI NÉVRE SZÓLÓ KAKAÓS BÖGRÉT!   Mit kell tenned? Regisztrálsz a https://fantasy.premierleague.com/ oldalon. Készítesz egy csapatot, amelyben legalább két Brighton játékosnak szerepelnie kell! A Leauges…

Tovább
süti beállítások módosítása