5 pont amiért jó sirálynak lenni

albioni El Camino a megvilágosodásért.

2018. január 16. - nasty a pucér elnök

Tudom-tudom jó bornak nem kell cégér, de úgy gondoltam a többezres hazai tábor mellett azért akadna pár új arc, akinek fel kéne vázolni, miért is olyan jó a sirálylét elviselhetetlen könnyűsége, miközben a kárpátokban csapdosva kellemesen simogat a Brighton tengerpartjánál felszálló hűvös angolszász fuvallat. Mellbevágó tényekkel jövünk a tovább gomb mögött!

 Brighton csak egy van!

Ez nem Madrid, ez nem London vagy Manchester. Nem kérdéses a színed, nem kérdéses a hovatartozásod. Brightonba születtél, 1 csapatod van. És ez nagyon fontos itt 2000 kilométerrel arrébb. Ha félreértenek, akkor sem kell megijedni, Bristol, Bolton és Brigg Town csapatát sem edzette Brendan Rogers, nincs miért szégyenkezni.

Sikerekben gazdag évek.

116 év, 3 kupa. Real Madrid? Barcelona? Ott rohadnak meg, ahol vannak.

Nem szégyen a futás, de hasznos.

Chris Hughton 2014 óta bebiztosítja, hogy ide soha nem fog jönni Pep, innen soha nem vonul vissza egy iksszel kezdődő nevű spanyol futball wannabe alibi réticsiga sem. Be sem férnének Stephens és Mr. Propper mellé.

"Mintha minden napod az utolsó lenne."

Kikaptunk? Ki nem szarja le? Minden besztlígben eltöltött perc ajándék, minden pont egy zsákmányállat.

A disznóknak 20 perces orgazmusa van, a brighton drukkereknek 1 éves, ha nem esnek ki

A CSAPAT! AZ A CSAPAT!

Anthony Knockaert az agilitás fényesre csiszolt gyémántja, a futball Michelangelója, a francia nemzet legnagyobb büszkesége Descartes óta. EFL PLAYER OF THE YEAR! A PURGATÓRIUM LEGJOBBJA!

Amerikai források szerint az elnök úrnak azért lehet olyan nagy a szája, mert a washingtoni légvédelem Lewis Dunkról lett mintázva. Alessandro Nesta egyenesen odáig ment a nyilatkozataiban, hogy bevallotta:

-Minden éjjel Dunk mezt adok a feleségemre, ha anál nap van.

José Izquierdo 3 évet töltött Brugge-ben míg Ray, Harry és Ken egy hetet sem bírt. 

Gaetan Bong neve és kinézete annyira adja magát, hogy Galla Miklós forogna a székében, ha tudna róla.

-"Ha Bongnak a szájában van egy bong arra mondhatjuk azt, hogy épp kicsabong?"

Pascal Gross az undorító programnyelv, a kapura helyezedő nyomás és stressz mértékegysége, és Glenn Murray a...Glenn Murray. Szóval jó csapat ez, szerethető! Szeretjük is!

 Csak maradjatok bent basszameg!

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása