Szombaton történelmet írhatnak a sirályok!

2018. november 02. - nasty a pucér elnök

Csak egy tiszta takaró kell hozzá!

Tessék megkapaszkodni, a történelem páros lábbal rúgja mellkasba az egyszeri Brighton szimpatizánst:

- A sirályok fennállása óta még soha nem fordult elő, hogy a csapat négy egymást követő meccset kapott gól nélkül zárt volna az első osztályban.

large_1.jpg

És mit ad Isten, melyik csapat szakította meg ezt az emberfeletti telejesítményt igénylő három mérkőzéses menetelést? Igen, pont az Everton!

1982. Fekete-fehér csapatunk (Ekkor ugye még nem találták fel a színeket) harmadik éve töretlenül koptatja a gyepet az első osztályban, Tony Grealish nevét a kapusok pedig csak suttogva merik kimondani a ligában. Három egymást követő skalp már a zsebben: kapitulált a West Ham, az Arsenal és a Coventry City is.

Az Everton csapata viszont más. Őket nem szabad lebecsülni hazai pályán sem. Ők vérszomjasak. Ők veszélyesek.

d20bc730-e316-4fc4-a321-5744291ab3ea.jpeg

A nyolcvanas évek Tosunja, Adrian Heath volt akkor a legény a gáton, és góljával csodálatos győzelmet arattak......volna, ha Grealish és csapata nem mattolja előtte háromszor a dögkútiak kapusát. 3 ponttal a zsebben, de rekord nélkül záródott a mérkőzés. 

Szombaton újra lehet próbálkozni. Édes lesz a bosszú? Folytatódik a Ryan-féle oktatófilm? Glenn Murray aranycipő? Anthony Knockaert Aranylabda? Seagulls history? Idővel minden kiderül!

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása