Vasárnapi randi, avagy mitől férfi a férfi.

Vendégposzt Addideadidit tollából!

2018. december 15. - nasty a pucér elnök

A kiválasztott már a kocsidban BKV-n ül, sorra hagyjátok el a puccos éttermeket, az állatkert sem opció. A sétához túl hideg van. Kell valami más. Felhívod az albérletedbe és leülteted a tévé elé. Igen, ma focit fog nézni, veled. Brighton-Chelsea. Nem ismered egyik csapatot még hírből sem, hiszen Messi a kedvenced, bepánikolsz. De nyugalom, most útmutatást adunk ahhoz, hogy azonnal levedd a lábáról a nőt és közben megismerd a világ legférfiasabb futballcsapatát!

1.jpg

Egy kapus minden nő gyengéje, hiszen igazi hős lehet akkor is, ha már az egész csapat verve van. Ő az egyetlen a csapatból, aki védeni tud és bokszolni is, ha támad az ellenfél. Az egyik oldalon Ryan, aki egy egész földrész válogatottjának hálóját őrzi a kenguruktól, de legfőképp a labdáktól. A másik oldalon valami kimondhatatlan nevű spanyol gyerek, aki ráadásul a legdrágább volt és azt mondják, hogy lábbal jó. Az, aki lábbal jó, az nem kapus! Ez a rész eldőlt. Brighton-Chelsea 1:0.

2.jpg

Mat munka közben is figyeli a Szígállsz kommenteket, ahol még többet tanulhat a nívós fórumozóktól.

Minden hölgy szívét megmelengeti egy jókor elejtett apró mosoly. De nem mindenkinek áll jól. Szakértőink egy jó és egy rossz példát is hoztak az alábbi videóban. Brighton-Chelsea 2:0, a legveszélyesebb eredmény.

2018-ban egy igazi férfitől már elvárás, hogy az aktuális divatot kövesse, főleg haj terén. Két játékos azonnal szemet szúrhat a pályán. Az egyik a Jackson 5 hatodik tagja, aki azt hiszi, hogy akkor él, mint az apja.

3.jpg

Brazília, szél. A frizurám még mindig tart, már 1970 óta.

A másik egy igazi stílusérzékkel megáldott kecske, aki összevarrhatatlan kötényeket osztogat szabadidejében puszta jótékonykodásból. Nem is kérdés, melyiket választaná a melletted ülő hölgy, neked is kötelező! Brighton-Chelsea 3:0.

5.jpg

Fehér haj, tetoválás, ezt még Hiro is megirigyelné.

Jó, persze tudjuk, nem mindenki olyan szerencsés, hogy 30 évesen is takarja valami a kobakját. De erre is tudunk ám megoldást! Szakáll! Olyan szőrös, akarom mondani szoros küzdelmeket is el tud dönteni az arcszőrzet megléte, ahol tényleg fej-fej mellett halad a két hímegyed, hogy becserkéssze a kiszemelt nőstényt. A két csapat kapitányainak összevetésében is ez döntött. A barátnőd bírja a borostát, kezd kiütés szaga lenni a meccsnek. Brighton-Chelsea 4:0.

man.jpg

Az igazi férfi képes kihasználni az adandó alkalmat, és ha lankad a figyelem, azonnal kilő és higgadtan beveri. Nincs máshogy ez a futballban sem. Mindenki kedvenc román joghurtja pont így tett legutóbb!

Persze vannak olyan esetek, amikor az illető elizgulja, ezt sajnos gyakran megvető tekintetek és röhögés kíséri. Pont, mint az eredményt is. Brighton-Chelsea 5:0.

Egy nő már óvodás kora óta arról álmodik, hogy eljön érte a szőke herceg fehér Audin lovon. A valóságban is léteznek ilyenek! Ezek a csodálatos férfiak igazi gyémántjai a társadalmunknak, világbajnokok a maga nemükben. A középcsatárok azok, akikre 40 év múlva is emlékszünk.

110.png

Bocsi Oli, ez most kevés lesz.

De mi lehet jobb egy igazi alfahímtől? Ha a férfi maga az ISTEN!! Brighton-Chelsea 6:0.

21_1.jpgMikor Isten köztünk járt.

Most már tiéd a nő, látja, hogy jó csapatnak szurkolsz, csak úgy duzzadsz a tesztoszterontól. Viszont meg is kell ám tartani. Erre nincs jobb módszer, mint a családalapítás. Az a férfi, aki jól viseli a gyerekek közelségét, jó apa válik belőle, egy életre elköteleződik a családja iránt és végső soron amellett a hölgy mellett, akivel mindig is lenni akart. Hogy hogyan állnak a gyerkőcökhöz a csapatok tagjai? Íme:

A meccs alázással ér véget, Brighton-Chelsea 7:0. Ennyi lesz a valóságban is. Ha nem hiszed, nézd velünk itt a blogon vasárnap 14:30-tól.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása