Szentségtörés!

Exkluzív Videós Összefoglaló!

2018. február 01. - nasty a pucér elnök

"Biztos vagyok ugyanis benne, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmasságok, sem magasság, sem mélység, sem egyéb teremtmény el nem szakíthat bennünket a mi sirályaink szeretetétől, amely Brightonban van." - Seagullsnak 8,38-39

Glenn Murray elvitte az igaz hitet Délhamptonba! Összefoglalunk:

 

Lavezzi 25:17. Az igaz sirály járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonosz bírók zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!

 

LESÚJTOTT BAZDMEG!

 

Mi sem bizonyítja jobban az égiek támogatását és a csapat dominanciáját, hogy Mathew Ryan már mandínerből crossbar challengelt unalmában:

"Jöjjön el a te országod!'

 

 

Nem lehet szavakba önteni, hogy mit érezhettek a "szentek", amikor még a meccs utáni interjú alatt is így vezették fel Chris Hughtont:

 

A menedzser szerény válasza pedig magáért beszélt!

 

Ekkora megaláztatás után a Liverpool B egészen biztosan dobni fogja az angyali útmutatást, és inkább hatalmas fehér sirály szárnyakról fog álmodozni.

Mert mi sokkal magasabban szállunk, mint ezek a senkiháziak, Ámen!

Spoiler:Rettegj Mojszi, szombaton kalapálás!

 

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása