Leicester a moleszter!

2018. november 23. - nasty a pucér elnök

Hazai pályán fogadjuk a meglepően jó formában lévő rókákat, nagy visszatérőkkel és egy különösen motivált Glenn "köztünkjárt" Murray-vel. Preview!

drff1ygxcaeph76_jpg_large.jpg

FORMA

Aggasztó. Olyan váratlan pofonokba szaladtunk bele az Everton és a Cardiff csapata ellen, mint egy amatőr kardoskúti gyújtogató. Az Október veretlen, a November nyeretlen? Kizárt.

Ezzel szemben a Rókák szárnyalnak, 3 meccses veretlen szériájukban olyan nagy csapatokkal döntetleneztek, mint a West Ham United és a Burnley, miközben a veszedelmes Warnock-féle fecskeszar sem ragadt a talpukra.

KERETEK

Dale Stephens 3 meccset érő parittyázása újra helyet szoríthat Kayalnak a frissen visszatérő Propper mellett, paplanszemmel gyilkoló németünk pedig újra rácsaphatja a pálcát a PL Fantasy rajongók körmeire. Pascal Gross edzett, minimum csereként pályára fog lépni. Jahanbakhsh váltja őt a gyengélkedőben.

In: Pascal Gross, Davy Propper.

Out: Dale Stephens, Jahanbakhs.

Az ellenfél sorai meg vannak tizedelve, biztos hiányzó lesz Harry Maguire, ki felpuffadt térdével toronymagas favorittá avanzsálódott a hétvégi Robert Reinhold zongoralábimitáló versenyen, míg James Maddison a cím múltheti elhódítója talán visszatérhet a sunyi rókák soraiba.

In: James Maddison esetleg, innen is jobbulást kívánunk neki. Vasárnapra.

Out: Daniel Amartey,  Matty James, Harry Maguire

pasc.jpg

A LEGUTÓBBI CSÖRTE

76. perc: Glenn Murray büntetőt kap.

83. perc: Első góljával vezetést szerez a Leicester City csapata.

Így megy ez.

Vágj vissza Glenn!

Szombaton, négy órakor!

 

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása