Relegation Battle

Ki megy? Ki marad?

2018. április 12. - nasty a pucér elnök

A hétvégi Huddersfield elleni összecsapás volt számunkra a féllábas rangadó. Ha sikert aratunk, fél lábbal beléphettünk volna újra a besztlíg feliratú ajtón, egy kikapással pedig ugyanennyit helyezkedtünk volna az ellenkező irányba. A döntetlennel? Megmutatjuk a jelenlegi esélyeinket a tovább mögött, egy az összes riválisunkra kiterjedő Ablak-Zsiráf egyszerűségű áttekintő formájában:

logostats.jpg

Előre szeretném leszögezni, hogy ez nem kőbe vésett előrejelzés, nem futball matematika, hanem egyszerű kocsma fentezi, a csapatok hátralévő meccseinek szemléltetésével. Nyilvánvalóan lesznek kisebb-nagyobb meglepetések, hősies menetelések és drámai bukások is, mi pont ezt a labdát szeretnénk feldobni, hogy beindítsuk az ezzel kapcsolatos spekulációkat.

 A mi előrejelzésünk a következő módon lett színezve:

- Pirossal lett jelölve a krémek-krémje, akiktől leginkább elszakadt az alsóház, sajnos minőségben is. (1-6)

- Narancs színű jelölést kapott az a három csapat, amelyik már nincs veszélyben, de még a "reálisan" verhető kategórián belül van a kicsik számára. (7-9)

- Zöld színűek azok a csapatok, akik ellen teljes mértékben elvárható a 3 pont, hasonló erőt képviselnek és szintén tűzközelben sertepertélnek még. (10-20)

Kezdjük is a fenekétől:

 

West Bromwich Albion F.C.

Pontok száma: 21

westbrom_1.jpg

Keserves pontszám, keserves sorsolás a hajrára, búcsúzni fogunk a csicsergőktől.

Stoke City F.C.

Pontok száma: 27

 stoke.jpgKevesebb a lemaradás, kellemesebb a sorsolás, nem lehetetlen feladat egy jó hajrá a máshova nem elég F.C. játékosainak.

Southampton F.C.

Pontok száma: 28

ston.jpg

Finoman szólva is nehéz dolga lesz a szenteknek csodát tenni, pláne annak fényében, hogy az összes papíron könnyebb ellenféllel idegenben találkoznak.

Crystal Palace F.C.

Pontok száma: 31

crystal_1.jpg3 ponttal a kieső zóna felett, magasan a legkönnyebb sorsolással a Palace csak magát tudja tökön rúgni. Mondjuk abban pont elég jók mostanában.

Huddersfield Town A.F.C.

Pontok száma: 32

hudders_1.jpg5 meccs, csekély előny, nehéz hajrá. A terrierek csak akkor bízhatnak a maradásban, ha megidézik a szezon eleji formájukat.

Swansea City A.F.C.

Pontok száma: 32

swansea.jpg

Ha nem teszi őket tönkre lelkileg a következő 3 demoralizáló összecsapásuk, egy szép hajrával újra megúszhatják a hattyúk.

West Ham United F.C.

Pontok száma: 34

westham.jpg

Brighton light, 6 pont előny összekalapálva, de a nehéz hajrával párosítva még így is életveszélyesnek tűnik a helyzet.

Brighton & Hove Albion F.C.

Pontok száma: 35

brightonhelyzet.jpg

Brutal, savage, rekt. 7 ponttal a kiesési zóna felett, keserves hajrára fordulva, szörnyen nehéz dolga lesz a csapatnak, ha bent szeretne maradni. Ha a Crystal Palace ellen sem szerzünk pontokat, ki is lehet készíteni az utazótáskát.

 Röviden összefoglalva:

 

Ennek fényében legyetek itt szombaton drukkolni!

 

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása