Chris Knows

Wenger Out

2018. március 09. - nasty a pucér elnök

Sok-sok évvel ezelőtt látott napvilágot az a francia férfi, aki kiemelkedő tehetségével, karizmájával és a puszta létezésével reformálta meg a modern futballvilágot, egy általa legendás státuszba emelt klub színonimájává válva, és nevével egy egész érát fémjelezve. De mielőtt teljesen elkalandoznánk és a teljes poszt Anthony Knockaertról szólna, jöjjön inkább az Arsenal elleni összefoglaló:

boxofficetab.jpg

A Brighton hét meccs óta veretlen, az Arsenal a City közreműködésével három vereséget könyvelhet el egymás után, Glenn formája pedig már eddig is csodaszámba ment. Damoklész kardjaként lebegett ezen szériák felett a közeledő Brighton - Arsenal összecsapás, azt sugallva, hogy Arsene csak egy felszopó meccsre ugrik majd be az AMEX stadionba szombaton. Erre a feltételezésre minden oka meg is lehetett volna, hiszen az egész szezon során 0, azaz nulla pontot sikerült összekotorni a felsőház éllovasaival szemben, de nagy meglepetésére egy olyan kék-fehér hengerrel találta magát szemben, mintha Meződi József beviagrázott volna a 69-es matróz bálon.

Lewis Dunk ezzel megszerezte a negyedik gólját, az elsőt ellenfél kapujába.

Lélekben már felkészültünk a meghúzott bajszú oroszlán dühére, amikor egy hibátlan Gross beadásra érkezett a köztünk járó szálló Glenn Murray, és egy tökéletes bólintással mattolta az összes Brighton fan G(lenn)-pontját:

Nem bírsz magaddal.

Nem lenne szép elhallgatni az ezt követő kapufát és a szerencsésen alakult ziccereket, de istenem, mi sem lehetünk tökéletesek! Inkább megemlékezünk Schellotto összes agysejtjéről, amik úgy merültek feledésbe mint Kolasinac második sárgalapja:

Rip in Pieces Ottó.

 A meccs lefújását követően két normális reakciója lehetett egy egészséges futballrajongónak, az egyik ez:

A másik pedig ez: 

Meccs után természetesen repkedtek a homályos válaszok: 

Aztán az arcpirító kínos terelésre is sor került:

"Nálam minden van"

UI: A héten volt még egy olyan győzelem, amiről mindenképp szeretnénk megemlékezni:

 Papírforma.

3 pont, Wenger és Oscar a zsebben, Glenn 5/5, Chris Hughton pedig a hónap menedzsere!

...hétvégén pedig égni fog a zsír, kár lenne kihagyni!

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása