Ezt te is jól tudod!

2019. január 15. - nasty a pucér elnök

1 éves magyarország magasan legjobb Brighton & Hove Albion rajongói oldala!

untitled-111.jpg

Tovább

Vasárnapi randi, avagy mitől férfi a férfi.

Vendégposzt Addideadidit tollából!

A kiválasztott már a kocsidban BKV-n ül, sorra hagyjátok el a puccos éttermeket, az állatkert sem opció. A sétához túl hideg van. Kell valami más. Felhívod az albérletedbe és leülteted a tévé elé. Igen, ma focit fog nézni, veled. Brighton-Chelsea. Nem ismered egyik csapatot még hírből sem, hiszen Messi a kedvenced, bepánikolsz. De nyugalom, most útmutatást adunk ahhoz, hogy azonnal levedd a lábáról a nőt és közben megismerd a világ legférfiasabb futballcsapatát!

1.jpg

Tovább

M23 Derby

Azok a boldog hetvenes évek.

"Ebben az időszakban alakult ki az igazi rivalizálás a Crystal Palace csapatával. Elég volt néhány ellentmondásos mérkőzés, és a két klub szurkolótábora megtalálta a másikban az ellenséget. Egy nagyon fontos dolgot viszont nekik köszönhetünk, mégpedig a „Sirályok” elnevezést. A Crystal Palace-t már akkoriban is „Sasoknak” hívták, és a legenda szerint az egyik Brighton elleni mérkőzés előtt a Palace szurkolói egy pubban rázendítettek erre, a helyi szurkolók pedig a „Sirályok” válasszal replikáztak. Innentől kezdve a Brighton & Hove albion neve összeforrt a tengerparti madárral. A sirály ezután megjelent a klub logójában is."

large_2.jpg

Tovább

Szombaton történelmet írhatnak a sirályok!

Csak egy tiszta takaró kell hozzá!

Tessék megkapaszkodni, a történelem páros lábbal rúgja mellkasba az egyszeri Brighton szimpatizánst:

- A sirályok fennállása óta még soha nem fordult elő, hogy a csapat négy egymást követő meccset kapott gól nélkül zárt volna az első osztályban.

large_1.jpg

Tovább