M23 Derby

2018. december 04. - nasty a pucér elnök

Azok a boldog hetvenes évek.

"Ebben az időszakban alakult ki az igazi rivalizálás a Crystal Palace csapatával. Elég volt néhány ellentmondásos mérkőzés, és a két klub szurkolótábora megtalálta a másikban az ellenséget. Egy nagyon fontos dolgot viszont nekik köszönhetünk, mégpedig a „Sirályok” elnevezést. A Crystal Palace-t már akkoriban is „Sasoknak” hívták, és a legenda szerint az egyik Brighton elleni mérkőzés előtt a Palace szurkolói egy pubban rázendítettek erre, a helyi szurkolók pedig a „Sirályok” válasszal replikáztak. Innentől kezdve a Brighton & Hove albion neve összeforrt a tengerparti madárral. A sirály ezután megjelent a klub logójában is."

large_2.jpg

Tovább

Szombaton történelmet írhatnak a sirályok!

Csak egy tiszta takaró kell hozzá!

Tessék megkapaszkodni, a történelem páros lábbal rúgja mellkasba az egyszeri Brighton szimpatizánst:

- A sirályok fennállása óta még soha nem fordult elő, hogy a csapat négy egymást követő meccset kapott gól nélkül zárt volna az első osztályban.

large_1.jpg

Tovább

Mikor isten köztünk járt

olyan volt mint bárki más

2 meccs, 3 gól, 2 pont.

 Áldott legyen az Isten, Urunk Jézus Krisztus Atyja, az irgalom Atyja és minden vigasztalás Istene. Ő megvigasztal minket minden szomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassuk azokat, akik szomorúak, azt a vigasztalást nyújtva nekik, amelyet ő nyújt nekünk. dnuxnndxgaar85f_jpg_large.jpg

Tovább