SzevaSTOKE!

Kitartás és coubizmus.

2018. február 14. - nasty a pucér elnök

Már-már elcsépelt a Stoke Cityről szóló közmondás, de ezek a folytonosan ónos esővel csatakosra vert kutyák tényleg nagyra tudnak nőni a Stoke-on-Trent közelében. 

 Öröm, varázslat, fáradtság, túlélés. Jól megszokott coubista összefoglaló a tovább mögött!

boritostoke.jpg

 

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az idei kiélezett relegációs harc miatt, már most minden közvetlen riválistól minimum pontokat kell lopni, különben a hajrában úgy fogjuk nézni Mojsziék forgácsos valagát, mint amikor a nyúl arra ébred, hogy a teknős épp betipeg a győzelembe.

Egyszerűen nem lehetett már úgy jópofizni, mint ősszel: 

Ez igen! 

 Ezt a csapatunk is nagyon jól tudja, neki is mentek a Stoke-nak, mint szódás a lovának, jöttek a ziccerek, jött a brightoni kényszerítő parádé és jött a szezon egyik legcsodálatosabb találata:

 

Jól hallottam?

Ami még a Barcelonának is a becsületére válna!

Rekreáltuk törpe stílusban, hogy igazuk van-e:

És tényleg! Ha tudnának ilyet lőni valaha is, büszkék lehetnének rá!

Gyönyörű volt, és ha nincs Seggföld kapus, akkor a sirályok a ziccereik alapján simán elhúzhattak volna kettővel is, ami nagyon nem ártott volna, mert:

Ez a csapat nem bírja már a hosszú távú terhelést.

Egyszerűen elfáradnak a fiúk a hajrára, mert a téli frissítésig olyan vékony volt a keret, mint Neymar péntek esti tangája. Ennek megoldása a nemrég felépülő Locadia lehet, nagyon nagy szüksége lesz a jövőben egy friss impactra a csapatnak.

És ha már friss impact, az eredeti mellé visszatért az inverz sikerek másik pápája, a spanyol Shaqiri is, hogy közösen elhozzák nekünk ezt:

JAJJ, ELESTEM!

 Hála az égnek, az esés után rögtön kényszerzubbonyba csavarták ezt a színjátszó szakkörös szerencsétlent, hogy inkább a Premier Leauge egyetlen progériában szenvedő futballistáját, Charlie Adamet alázza meg Mathew Ryan és Lewis Dunk kézen fogva:

 

Ide orvosi papír nem kell!

A Stoke ezután teljesen vérszemet kapott és mint az őrült, ki letépte láncát, vágtattak gólvonalon á... Csak szerettek volna!

A frissen (szó szerint) beszálló kicsi Anthony akkorát mentett a vonalról az utolsó (!) percben, hogy még a klasszikus floppy ikon is felvillant a bal sarokban.

Még nem!

Embertelen kitartásról tettünk tanúbizonyságot, teljesen megérdemelt volt a megmentett pont.

Paulon ellenben látszott még a meccs lefújását követően is, hogy alig fogta fel az imént történteket, csak a mentegetőzés ment és a szokásos PR duma:

 

Én viszont zárásként határozottan szeretném megragadni az alkalmat, hogy Valentin-nap alkalmából egy rövid coub segítségével itt is köszönetet mondhassak annak a személynek, aki évek óta minden nap örömöt hoz az életembe, és aki nélkül talán ez a blog sem készült volna el sohasem:

 

Nélküled nem lennék ott, ahol most tartok.

 

 

Stoke City - Brighton & Hove Albion 1-1

 Hétvégén FA-kupa egy papíron könnyű ellenféllel, reméljük tudnak a srácok egy kicsit tartalékolni és pihentetni a jövőheti walesi túrára.

 

UI:

 

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása